AuditCase en CaseWare Cloud

"A match made in heaven"

12-01-2018

Afgelopen jaar is AuditCase, hét CRM en DMS-pakket voor de accountancy, uitgebreid met een koppeling naar het nieuwe samenwerkingsplatform CaseWare Cloud. Hierdoor is een directe connectie van uw CRM en DMS met uw klanten in de cloud mogelijk geworden!

Vanuit de CRM-module van AuditCase worden alle relevante klantgegevens gesynchroniseerd met CaseWare Cloud. Hierdoor heeft u het voordeel van één plek van invoer van alle klantgegevens, maar kunt u deze gegevens ook direct gebruiken binnen CaseWare Cloud.
 
Vanuit het DMS worden alle relevante documenten gesynchroniseerd met CaseWare Cloud zodat u vanuit het bestaande klantdossier direct bestanden kunt delen met uw klant. Zo maakt u eenvoudig een document vanuit uw eigen huisstijl aan in AuditCase en wordt het resultaat als pdf-document in één handeling gedeeld met uw klant vanuit de filosofie: 'niet mailen maar delen'.
 
Don van Zijtveld (product owner AuditCase): "Doordat we vroeg konden beginnen met de integratie van AuditCase met CaseWare Cloud, hebben we een duidelijke voorsprong kunnen nemen. Met AuditCase koppelen we de lokale Nederlandse applicaties aan CaseWare Cloud en zorgen we samen met CaseWare Nederland voor een totaaloplossing in de accountancy. Dit jaar zullen de eerste Nederlandse apps op CaseWare Cloud uitkomen waarbij onze klanten direct voordeel hebben van deze integratie. Daarnaast staan we uiteraard niet stil de komende tijd om de gebruikerservaring van deze combinatie nog verder te verbeteren."
 
Wilt u dit jaar nog voordeel behalen met de nieuwe onlineoplossingen van CaseWare?

Wacht dan niet te lang met een solide basis voor iedere online werkomgeving, namelijk een degelijke CRM / DMS oplossing zoals AuditCase en neem contact met ons op!

Changeto Comm - Stel een vraag