Slimmer en efficiƫnter

Online samenwerken

AuditCase geeft u de benodigde handvatten om optimaal samen te werken en effectief te communiceren met uw klanten. Door alle CRM-gegevens op één plek te verzamelen heeft u overzicht over alle klantgegevens en documenten. 

Vraag naar de mogelijkheden

360 graden klantbeeld

Acquisitie en relatiebeheer

Met AuditCase centraliseert u al uw prospect-, klant- en relatiegegevens online. Ook de vastlegging van onderlinge relaties tussen klanten heeft u met één druk op de knop inzichtelijk. Denk hierbij aan moeder- en dochterondernemingen of groepsrelaties.

Door middel van dashboarding heeft u inzicht over het gehele acquisitieproces en de zogeheten salescycle. Deze dashboarding per kantoor, per medewerker en per fase geeft u snel en eenvoudig alle informatie om uw proces te optimaliseren. Daarnaast biedt AuditCase u de mogelijkheid om snel en efficient een risico-analyse te doen op potentiële klanten (WWFT-registratie) en biedt het systeem u een klantacceptatieprocedure. Zo voldoet u als accountant door middel van een aantal onderbouwde stappen aan de vereiste wet- en regelgeving.  
 

Één standaard voor uw gehele kantoor

Document management systeem

AuditCase heeft standaard een document management systeem. Hierdoor kunt u met één druk op de knop online al uw huisstijlsjablonen benaderen en direct voorzien van de juiste klantgegevens. Alle Outlook, Word, Excel, PDF -bestanden worden daarnaast eenvoudig op klantniveau gecentraliseerd, waardoor u altijd een compleet online klantdossier heeft. 

Overzicht over al uw processen

Workflow management

Met AuditCase bewaakt u alle processen en stuurinformatie om uw organisatie te leiden. Standaard worden er een aantal werkprocessen ondersteund rondom zaken als klantacceptatie of uitgaande en inkomende correspondentie. Tevens kunt u zelf taken en processen aanmaken. Ook het genereren van selecties van klanten of productgroepen in AuditCase is mogelijk. Deze taken zijn als één totaaloverzicht binnen handbereik en te organiseren, door het gebruik van labels of categorieën. Hierdoor kunt u eenvoudig taken uitzetten, volgen en controleren.

Wissel eenvoudig informatie uit

Koppelingen

AuditCase ontsluit alle informatie eenvoudig door middel van een API. Hierdoor is het mogelijk om gegevens snel, consistent en efficiënt tussen de verschillende applicaties bij u op kantoor uit te wisselen. 
 
Wij koppelen actief met de volgende partijen:
 
 
 
 
 

De voordelen op een rij

Door het gebruik van AuditCase waarborgt u de kwaliteit en zorgt u voor een efficiënt en betrouwbaar gebruik van de informatie. Met één druk op de knop heeft u:

  • Uw data direct bijgewerkt in alle gekoppelde applicaties;
  • Geïntegreerd met het CaseWare Cloud platform;
  • Al uw klant- en relatiegegevens inzichtelijk;
  • Procesondersteuning voor digitaal ondertekenen;
  •  Al uw klantdocumenten binnen handbereik;
  • Gekoppeld met Microsoft Office365.

Blijf op de hoogte van AuditCase
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.